Kololi

Kololi bevindt zich in de toeristische zone van Gambia en biedt diverse toeristische voorzieningen en een prachtig zandstrand.

Langs het mooie zandstrand van Kololi hebben zich de meeste hotels gevestigd. Over het algemeen beschikken deze over een bewaakt stuk strand. Elders is het strand gewoon vrij toegankelijk. Soms is sprake van gevaarlijke onderstromingen, waardoor het gevaarlijk zwemmen is. Let u dus altijd goed op de waarschuwingsvlag! Bij de strandtentjes kunt u een verfrissing halen. Hier heerst een relaxte sfeer en meestal klinkt een ontspannen reggaemuziekje. Overal langs het strand staan ook kraampjes waar u vers fruit of een sapje kunt halen. Op de zogenoemde Senegambia Strip, welke gevormd wordt door de hoofdstraten van Kololi, vindt u de Crafts Market, waar u allerhande souvenirs kunt kopen. In deze wijk bevinden zich ook de meeste bars, restaurants en nachtclubs. Het restaurant aanbod in Kololi is divers met onder andere Chinese, Thaise, Libanese en Franse restaurants. Wanneer u de lokale keuken wilt proberen kunt u het beste van de Senegambia Strip afwijken en in de kleinere straatjes een restaurant zoeken. Wanneer u met kinderen op vakantie bent, is een bezoek aan Dream Park een aanrader. Dit is een klein speelpark met allerlei leuke attracties voor het hele gezin.

Nachtleven

Kololi komt ’s avonds helemaal tot leven. In de strandtenten vinden met enige regelmaat optredens van lokale muzikanten en dansers plaats. Op de Senegambia Strip zijn verschillende uitgaansgelegenheden te vinden, waarvan Club Duplex, Aquarius en Wow! het populairst zijn.

Andere plaatsen

Meer plaatsen in Gambia:

Foto’s van Kololi

Populaire accommodaties in Kololi

Holiday Beach Club 7.9
3 aanbieders
vanaf €389
Bamboo Garden 7
4 aanbieders
vanaf €392
Senegambia Beach 8.1
5 aanbieders
vanaf €516

Bekijk alle 13 accommodaties in Kololi

Ligging